All Inclusive vakantie voor groep

Een all inclusive vakantie voor een groep boeken

Wie met 20 of meer personen een all inclusive vakantie groep wil boeken, is in de regel beperkt in de mogelijkheden. Er zijn met uitzonderingen van een all inclusive wintersport single vakantie, relatief weinig mogelijkheden voor grote groepen. Toch hebben wij wel enkele suggesties voor een all inclusive groepsreis, familieweekend of vriendinnenweekend.

Single groepsreis all inclusive boeken

Een deelname aan een single groepsreis, is soms op basis van all inclusive mogelijk. Dat betekent dat niet alleen het vervoer, hotel en excursies in de prijs van de single reis verwerkt zijn maar ook het eten, drinken en soms zelfs alcoholische drankjes. Omdat zo een groep meestal uit zo een 18, 20 á 24 personen bestaat, overnacht je meestal in een 20 tot 24 persoons groepsaccommodatie. De organisator van de single reis schakelt voor het All Inclusive gedeelte vaak een professionele cateraar in. Voor single groepen wordt vaak een grote groepsaccommodatie met binnenzwembad gehuurd.

Populaire bestemmingen voor all inclusive groepsvakanties

Voor all inclusive groepsreizen binnen Europa zijn populaire bestemmingen de Canarische Eilanden, Portugal, Turkije en Italië. Met name in Turkije en Spanje vind je grote hotels met all inclusive arrangementen voor groepen. Deze super luxe hotels en resorts liggen vaak aan zee en hebben meestal wellness faciliteiten zoals Spa, Turks stoombad en sauna. Ook is er vaak een fitness ruime in deze all inclusive hotels aanwezig.
Als je met een groep een all inclusive vakantie Turkije boekt, kan je dat het beste doen aan de Turkse Riviéra. Daar vind je super luxe all inclusive hotels en resorts met soms meer dan 300 hotelkamers.

All Inclusive vakantie Gran Canaria boeken met groep

Als je een groepreis organiseert in de maande december, januari of februari en je wilt verblijven in een gastvrije en zonnige streek, dan is een all inclusive vakantie Gran Canaria zeker een goed idee. Het is ook een fijne plek voor een spirituele groepsreis. Net zoals bijvoorbeeld Ibiza een prima plek is voor spirituele reizen in de winter. Er zijn op Gran Canaria hotels met all inclusive arrangementen die ook prima geschikt zijn voor groepen. Bij een single reis Gran Canaria kan je in dit type hotels tegen een kleine bijbetaling een 2 persoons kamer boeken met eigen sanitair of complete badkamer.