Groepsaccommodatie 20 personen aan zee

Vind hier een groepsaccommodatie 20 personen aan zee.

Groepsaccommodatie of vakantiehuis aan zee 20 personen huren? Wie een familieweekend aan zee of vriendenuitje aan de kust wil vieren en een leuk plek om te verblijven zoekt, zit op deze site goed. Wij hebben voor jou de mooiste groepsaccommodaties 20 personen aan zee geselecteerd. Van een 20 persoons groepsaccommodatie met 9,10, 11 of 12 slaapkamers aan de Belgische Kust tot een groepsverblijf 20 personen met privé zwembad en sauna aan de Nederlandse kust.

bijzondere familieaccommodaties banner


Het is meer genieten in een groot vakantiehuis aan zee.

Verblijven in een groepsaccommodatie aan zee geeft je familieweekend of vriendenweekend een andere dimensie. Het is méér genieten en nog gezelliger samenzijn. Je vindt op deze site ook grote groepsaccommodaties aan zee, o.a. in Frankrijk, Italië, Portugal en andere landen rond de Middellandse Zee. Vind hier een familieweekend accommodatie aan zee.


avond op het strand

Groepsaccommodaties aan zee Nederland 20 personen.

In Nederland vind je diverse grote vakantiehuizen aan zee. Je kunt ook een 20 persoons groepsaccommodatie aan zee in Nederland huren.
Op een vakantiepark aan zee in Nederland of particulier. Zie ook het aanbod van Landal.


Vakantiehuis 20 personen kust België huren.

Ook aan de kust van België zijn diverse vakantiehuizen en villa’s 20 personen te huur. Ook enkele met privé wellness faciliteit of zwembad.
Zie dit 20 persoons vakantiehuis nabij de kust West-Vlaanderen


luxe vakantiehuis met privé zwembad

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodatie 20 personen aan zee met privé zwembad

Het ultieme groepsverblijf aan zee is er een met eigen zwembad. Indien je een 20 persoons groepsaccommodatie met privé zwembad zoekt, zit je op deze site goed. Wij hebben de meest luxe groepsaccommodaties aan zee voor je gevonden. Ook een groepsaccommodatie België met privé zwembad, sauna en bubbelbad. Groepsaccommodaties voor groepen van 20 tot 30 personen aan zee zijn populair. Boek je grote vakantiehuis aan zee altijd minimaal 6 maanden voor je weekendje weg.


Villa 20 personen aan zee Frankrijk huren

Diverse mogelijkheden een 14 of 16 persoons villa of groepsaccommodatie Franse kust personen te huren. Met name in Bretagne en Normandië vind je diverse mogelijkheden. Het aanbod 20 persoons groepsaccommodaties Frankrijk aan zee is slechts zéér beperkt en meestal niet beschikbaar. Voor een groepsaccommodatie Frankrijk 20 personen, niet aan zee, zijn er wel mogelijkheden.


strandtent Cadzand Bad

20 persoons groepsaccommodatie aan zee huren welke rolstoelvriendelijk is.

Een familieweekend met een gehandicapte vraagt een heel ander type groepsaccommodatie dan normaal. De groepsaccommodatie dient aangepast te zijn voor mindervaliden en in het geheel rolstoelvriendelijk te zijn. In het geval van een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie 20 personen aan zee dient deze ook goed met de auto bereikbaar te zijn en 1 of 2 slaapkamers te hebben met een verstelbaar bed en aangepast toilet en badkamer. We hebben op deze website mindervalide groepsaccommodaties voor groepen aan zee voor u geselecteerd. U vindt uw aangepaste groepsaccommodatie echter ook op onze website mindervalide bungalows. Daar vindt u ook rolstoelvriendelijke accommodaties voor groepen aan zee.


vrouw in rolstoel op het strand

Groepsaccommodatie 20 personen aan zee met WIFI.

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis aan zee met gratis WIFI? Tegenwoordig hebben alle grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties gratis wifi of een andere vorm van internet. Ook een groepshuis 20 personen. Ook de groepsaccommodaties in de buitengebieden hebben tegenwoordig internet. In het geval van een groepsaccommodatie 20 personen aan de kust. Bij iedere villa, bungalow of groepsverblijf aan zee staat vermeld of deze over wifi beschikt en wat de andere bijzonderheden zijn. U vindt er ook informatie over de omgeving. Indien een grote vakantiewoning aan zee niet aan groepen jongeren of jongvolwassenen wordt verhuurd, staat dat duidelijk vermeld bij de omschrijving en de verhuurvoorwaarden.


landal zwemparadijs banner