Vind hier een groepsaccommodatie België 20 tot 30 personen.

Groepsaccommodatie 20 personen België? Wie een vrienden- of familie uitje organiseert in België en op zoek is naar een groepsaccommodatie 20 tot 30 personen België, vindt de mooiste accommodaties voor groepen hier. Ook voor een 20, 22, 24 of 26 persoons groepsaccommodaties België met zwembad, sauna, biljart, spa.

bijzondere familieaccommodaties banner


Familieweekend België.

Boek bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor een familieweekend België.


eten met familie

Boek je groepsaccommodatie België online.

Je kunt je luxe of goedkope groepsaccommodatie België online reserveren. Je boekt altijd direct bij de aanbieder.


Voor luxe en goedkope accommodaties België grote groepen

Luxe én goedkope groepsaccommodaties België 20 tot 30 personen te huur met wel 7, 8, 9, 10 tot 15 slaapkamers. Veelal met eigen sanitair.


Groepsaccommodatie 20 personen Belgisch-Luxemburg.

Of je nu een goedkope groepsaccommodatie 20 personen België zoekt of een luxe groepsaccommodatie. Het grootste aanbod groepsaccommodaties vind je Wallonië en met name Belgisch-Luxemburg. Ook voor als je een groepsaccommodatie 20 personen België voor een mannenweekend of familie reünie zoekt. Je kunt ook een groepsaccommodatie Belgisch-Luxemburg 20, 24 personen met sportveld en kampvuurplaats huren.


groep vrienden in buitenjacuzzi

Groepsaccommodatie België 20 personen, Kempen.

Het aanbod groepsaccommodaties Belgische Kempen is veel kleiner dan die in Belgisch-Luxemburg, Wallonië of Vlaanderen. Toch verdient de Kempen zeker onze aandacht. Boek een groepsaccommodatie 20 personen Kempen als je als groep van de natuur en rustige sfeer houdt. In de Kempen is het leven gemoedelijk en goed.


Groepsaccommodaties 20 personen Belgisch-Limburg.

Net zoals in de Belgische Kempen is het aanbod groepsaccommodaties Belgisch-Limburg 20 personen beperkt, je hebt er echter wel de mogelijkheid een goedkope groepsaccommodatie België te huren. De vakantie mogelijkheden met een groep zijn in de Belgisch-Limburg groot. Vooral wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers komen in Belgisch-Limburg aan hun trekken. Vind hier een goedkope groepsaccommodatie Belgisch-Limburg


groepsaccommodatie met vrienden

20 persoons groepsaccommodatie West-Vlaanderen huren

In West-Vlaanderen en dan met name aan de Belgische kust vind je diverse luxe groepsacommodaties 20 personen België. Leuk voor bijvoorbeeld een familie weekend België 20 – 24 personen aan zee. Indien je een luxe groepsaccommodatie 20 personen West-Vlaanderen wilt huren, boek deze dan op tijd. Veel familie- en vrienden groepen kiezen voor West-Vlaanderen en dan met name voor een groepsvakantie België aan zee. Luxe groepsverblijven aan zee zijn in de regel snel volgeboekt.


Groepsaccommodaties 20 personen België met privé binnenzwembad.

Vind hier groepsaccommodaties België met privé binnenzwembad.
Ook voor een groepsaccommodatie 20, 22 personen België met eigen zwembad en sauna of bubbelbad. Voor een weekendje weg met de familie, vriendenweekend of reünie.


genieten in privé binnenzwembad

20 persoons groepsaccommodatie België met privé sauna huren

Groepsaccommodatie België met infraroodsauna huren? Vind hier 20, 22, 24 en 26 persoons groepsaccommodaties in België met privé sauna. Er zijn ook accommodaties voor groepen België met Finse sauna en hottub te huur.


Groepsaccommodatie 20 personen België familieweekend

Ook voor je familieweekend. Of je nu een 20 persoons groepsaccommodatie in West-Vlaanderen, Belgische Kust, Luik of Ardennen Luxemburg zoekt, de mooiste accommodaties voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes vind je hier. Ook voor een mindervalide groepsaccommodatie België 20, 22, 24 of 30 personen.  Onze unieke zoekservice garanderen u het mooiste groepsverblijf tegen de laagste prijs.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner


Groepsaccommodaties België met recreatieruimte

Zowel voor een familieweekend en vriendenweekend België is het ideaal om een groepsaccommodatie België 20 tot 30 personen met recreatieruimte te huren. Een eigen speelruimte of speelzolder voor de kinderen is ook ideaal.


Catering soms mogelijk

Je kunt een groepsaccommodatie in België huren op basis van zelfvoorziening maar soms is ook catering mogelijk.


vakantie ontspannen met de hond

Huisdieren veelal toegestaan.

Huisdieren zijn in de meeste groepsverblijven België toegestaan. In een enkel groepsverblijf is een paardenstal aanwezig.


Groepsaccommodatie 20 personen België met privé zwembad vinden.

Een groepshuis met privé zwembad is de leukste accommodatie voor een familieweekend of vriendenweekend.  Op deze website vind je meer dan 200 grote vakantiehuizen met privé zwembad in België waaronder groepsaccommodaties met privé sauna, hottub en zwembad. Voor een heerlijk relax weekend. Met een uniek aanbod groepsaccommodaties Belgisch Luxemburg


Grote vakantiehuizen België met indoor zwembad.

De allermooiste vakantiehuizen en groepsaccommodaties van België hebben een indoor zwembad. Ideaal voor een vriendenweekend of familieweekend in de herfst, winter of voorjaar. Je kunt ook een groepsaccommodatie België met binnenzwembad en privé sauna huren.

zwemmen in prive zwembad

Zwembaden die verwarmd zijn.

De meeste grote vakantiehuizen België met indoor zwembad hebben verwarmd zwemwater. Het is soms ook mogelijk een groepsaccommodatie België met verwarmd buitenzwembad te huren. De laatste is ideaal als familieweekend accommodatie België.


Mindervalide groepsaccommodatie 20 personen België huren.

Indien je een familieweekend of vriendenweekend België wilt boeken en één of meerdere personen hebben een fysieke beperking, is het belangrijk een mindervalide groepsaccommodatie te vinden. Deze aangepaste groepsaccommodaties zijn ingericht als groepsverblijf voor mensen met een fysieke beperking. Vaak heeft een dergelijke groepsaccommodatie een aangepast en verhoogd toilet met beugels, een aangepaste inloopdouche en een slaapkamer met hoog laag bed.


Aangepaste groepsaccommodaties België

Wie een 20 of 30 persoons mindervalide groepsaccommodatie in België< zoekt, vindt deze eenvoudig binnen ons aanbod aangepaste groepsaccommodaties.  U kunt ook het contactformulier invullen. Wij gaan dan voor u op zoek naar de meest geschikte groepsaccommodatie mindervaliden.

groepsaccommodatie 20 personen

In welke provincie kunt u het beste een 20 persoons groepsaccommodatie België huren?

In welke provincie U het beste uw familieweekend of vriendenweekend België kunt vieren en een groepsaccommodatie huren, hangt af van veel factoren. Zoekt u bijvoorbeeld een familieweekend accommodatie? Of een accommodatie voor een vriendenweekend of bedrijfsuitje?   De meeste groepen echter kiezen voor een weekendje aan de Belgische Kust of een weekendje Ardennen.  Het grootste aanbod groepsverblijven 20 personen België vind je in de Ardennen.


Spa, Ardennen

Met name het gebied rond Spa is razend populair. De Ardennen zijn ook ideaal voor een actief vriendenweekend of familieweekend.  Naast wandelen en fietsen kun je er mountainbiken, raften, abseilen, kanoën, rots klimmen en vele andere sportieve activiteiten doen. Ook voor een jongeren vakantie is een verblijf in de Ardennen ideaal.

natuur in ardennen la roche

Luxe groepsaccommodatie België voor 20 personen huren.

Er zijn in hoofdlijnen 2 categorieën groepsaccommodaties in België te huur. Goedkope groepsaccommodaties en luxe groepsverblijven. Een luxe groepsaccommodatie is vaak een villa, landhuis, verbouwde boerderij of kasteel.  De goedkopere groepsaccommodaties zijn vaak vakantiehuizen, vakantieboerderijen en kampeerboerderijen.


Verhuur groepsaccommodaties België aan diverse groepen

Kampeerboerderijen worden vaak aan groepen jongeren verhuurd. Maar ook scholen huren deze goedkope groepsaccommodaties voor schoolkampen en werkweken. Indien u een luxe groepsaccommodatie 20 personen België wilt huren, zoek dan binnen het aanbod villa’s en landhuizen. De kans om een luxe accommodatie te vinden voor 20 personen België, is binnen deze categorie het grootst. Grote groepsaccommodaties België kunnen wel een overnachting capaciteit van 100 tot 200 personen hebben. Deze hebben vaak slaapzalen. Ze zijn ideaal als overnachtingsmogelijkheid voor een schoolkamp of festival.


landal zwemparadijs banner