Wie een groepsaccommodatie 20 personen Nederland zoekt.

Groepsaccommodatie 20 personen Nederland huren? Of een accommodatie grote groep Nederland 22 of 24 personen? Je organiseert een familieweekend of vriendenweekend voor 20 personen in Nederland en bent op zoek naar een mooie groepsaccommodatie 20 tot 30 personen in Nederland?  Wij zijn specialist in luxe groepsaccommodaties Nederland voor kleine en grote groepen. Ook voor een goedkope groepsaccommodatie Nederland 20 personen met 8, 9, 10 slaapkamers en sauna, privé zwembad. Zie hier méér groepsaccommodaties Nederland.

bijzondere familieaccommodaties banner


Groepsaccommodatie België huren.

Je kunt via deze site ook een groepsaccommodatie België huren.


Goedkope groepsaccommodatie 20 personen Nederland huren

Op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie 20 personen Nederland? Naast luxe groepsaccommodaties hebben we ook goedkope accommodaties voor groepen te huur. Dit type goedkope groepsaccommodaties Nederland vind je ook in Drenthe, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Friesland. Het is ook mogelijk een goedkope groepsaccommodatie 20 personen Nederland te huren met eigen zwembad, sauna, bubbelbad of hottub.

Roompot groepsaccommodaties 20 personen Nederland

Roompot staat bekend om de gezellige vakantieparken met uitstekende faciliteiten. Op enkele Roompot parken in Nederland zijn 20 tot 36 persoons groepsaccommodaties te huur. Je vindt deze Roompot 20 personen groepsaccommodatie parken onder andere in Brabant, Limburg, Drenthe, Zeeland en Overijssel. Roompot heeft altijd wel last minute aanbiedingen op haar parken. Vrienden groepen zijn ook welkom.

genieten in privé binnenzwembad

Landal, groepsaccommodaties Nederland 20-24 personen.

Landal GreenParks heef zeker een uniek aanbod groepsaccommodaties in Nederland voor groepen van 20, 22 tot 24 personen. Het unieke is dat bijvoorbeeld de 20 persoons groepsaccommodaties van Landal meestal 10 slaapkamers hebben. En dat maakt ze zéér geschikt voor een verblijf in het kader van een familiereünie of groepsuitje. Dit zijn de beschikbare groepsaccommodaties Landal 20 personen.

Luxe groepsaccommodatie 20 personen weekendje weg Nederland

Je kunt bij ons ook een 20 of 24 persoons accommodatie voor een weekendje weg binnen Nederland huren. Of je nu een 20 persoons groepsaccommodatie in Drenthe, Zuid-Limburg, Zeeland, Gelderland of Noord-Holland zoekt of een groepsverblijf op Texel of Ameland, de meest luxe accommodaties vind je hier.


Groepsaccommodatie Nederland voor vriendenweekend vinden?

Ook voor je vriendenweekend Nederland kan je bij ons een geschikte groepsaccommodatie vinden? Wat dacht je van een 20 of 22 persoons groepsaccommodatie Zuid-Limburg of Noord-Brabant met bar, biertap, tafeltennistafel en poolbiljart?
Vind hier al onze vriendenweekend accommodaties in Nederland

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

groep vrienden op het strand

Op zoek naar een groepsaccommodatie 20 personen Nederland met spa?

Vind hier groepsaccommodaties Nederland voor 20, 22, 24 of 26 personen met spa of andere wellness faciliteit. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie 20 personen Nederland met sauna en bubbelbad te huren of met privé sauna en eigen zwembad.

Ook groepsaccommodaties 20 personen Nederland aan zee

Ook voor een 20 persoons groepshuis aan zee of een groot vakantiehuis voor jongeren of jongvolwassenen. En via onze gratis zoekservice heb je jouw ideale vakantieverblijf zo gevonden en geboekt.  Ook als je een familieweekend accommodatie voor 20 of meer personen in Nederland zoekt, zit je hier goed. Ook voor een goedkope groepsaccommodatie voor 20, 22, 24 of meer personen in Nederland.

Liever een vakantieboerderij Nederland huren?

Het is voor met name families met kinderen, jongeren en jongvolwassenen misschien wel aantrekkelijker om een vakantieboerderij 20 personen in Nederland te huren. Voor een meer actieve groepsvakantie. De meeste vakantieboerderijen zijn verbouwde boerderijen, tegenwoordig zonder levende dieren. Het is echte wel mogelijk een 20 persoons vakantieboerderij Nederland te huren waar schapen, geiten of andere boerderijdieren rondlopen. In de lente kan je misschien we pasgeboren lammetjes zien.

Groepsaccommodatie 20 personen Nederland met privé zwembad.

De mooiste accommodaties zijn die met privé zwembad. Als je een groepshuis voor 20 tot 30 personen met eigen zwembad in Nederland zoekt, kan je bij ons kiezen uit meer dan 100 groepsverblijven. Van een groepsaccommodatie met privé zwembad in Groningen tot Limburg. Maar ook in provincies als Noord-Brabant, Flevoland, Gelderland en Utrecht zijn grote groepsaccommodaties met eigen zwembad te huur.

groepsaccommodatie voor groep met zwembad

Groepsaccommodaties Nederland huren met buiten- of binnenzwembad

De meeste van deze groepshuizen hebben de beschikking over een niet verwarmd buitenzwembad, er zijn ook luxe groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen Nederland met binnenzwembad te huur. Accommodaties met indoorzwembad zijn perfect voor een familieweekend in de herfst, lente en vooral de winter. Als je erin slaagt een groepsaccommodatie 20 personen Nederland met overdekt zwembad en buitenspa in de tuin te boeken, zit je als groep helemaal goed.

Groepsaccommodatie 20 personen Nederland in kader van familieweekend huren.

Als je een familieweekend in Nederland organiseert, wil je natuurlijk verblijven in een super gezellige accommodatie met de beste faciliteiten. Je viert je familieweekend immers hooguit één keer per jaar. Een familieweekend accommodatie dient over voldoende slaapkamers te beschikken, sfeervol te zijn, kindvriendelijk te zijn en vooral comfortabel. Hotelbedden in een familie groepsverblijf zijn ideaal, een privé zwembad is een pré.

groepsfoto familieweekend

Groepsaccommodaties Nederland 20 tot wel 60 personen.

Via onze site kan je grote groepsaccommodaties in Nederland voor groepen tot wel 60 personen huren maar ons aanbod 20 persoons groepsverblijven Nederland is enorm. Van een luxe groepsaccommodatie 20 personen op de Veluwe tot een goedkoop 20 persoons vakantiehuis in Groningen, Friesland of Drenthe. Je vindt jouw familieweekendaccommodatie door de zoekfilters op deze site te gebruiken, maar kunt ook gebruik maken van onze gratis zoekservice.  Wij zijn je graag van dienst.

Groepsverblijf Nederland met paardenstalling vinden.

Hou je van paardrijden en vier je met je familie of vrienden een weekendje Nederland?? ben je met een grote groep van 20 tot 35 personen? Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie Nederland te boeken met paardenstalling en weidegang.  Je kunt hiervoor een particuliere groepsaccommodatie Nederland boeken maar ook op een aantal vakantieparken in Nederland verhuren ze grote vakantiehuizen en vakantieboerderijen met de mogelijkheid je paard te stallen. Met name op de Veluwe en in Drenthe vind je vele ruiterpaden. Ideaal voor een paardrijvakantie Nederland met een vriendengroep. Ook voor een familieweekend Nederland met hond of poes ben je bij ons aan het juiste adres.

landal zwemparadijs banner