Groepsaccommodatie Christelijk Vakantiepark

Waar vind je een groepsaccommodatie Christelijk Vakantiepark?

Als je met familie of vrienden op vakantie wilt en een groepsverblijf op een Christelijk vakantiepark zoekt, is dat als zoeken van een spelt in een hooiberg. Je kunt wel een vakantiehuis, bungalow of villa op een vakantiepark met Christelijke Identiteit huren maar een accommodatie voor een grote groep is een ander verhaal. Sinds kort echter is er familiehuis Nunspeet, een christelijk vakantiepark aan het Veluwemeer waar een groepsaccommodatie voor 20 personen met 10 slaapkamers te huur is. Deze 20 persoons groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte accommodaties.

De Veluwe, ideaal voor familieweekend of vriendenweekend

Deze groepsaccommodatie op het Christelijke Vakantiepark “Familiehuis Nunspeet” ligt in een heerlijke omgeving. Niet alleen ligt deze groepsaccommodatie direct aan het Veluwemeer. Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en andere leuke plaatsen op de Veluwe liggen in de buurt en in Nunspeet zelf vind je diverse kerken. Ideaal voor een familieweekend Gelderland met zondagsrust. Familiehuis Nunspeet biedt diverse mogelijkheden voor een watersport vakantie. Je kunt er zelfs een sloep huren.

Meer christelijke vakantieparken in Nederland met groepsaccommodaties

Er zijn meer grote vakantiehuizen en groepsverblijven in Nederland die op een Christelijk Vakantiepark liggen. Zo bieden de RCN Vakantieparken in Nederland kerkdiensten aan tijdens je vakantieverblijf en kan je er ook een groot vakantiehuis huren. Grote groepsaccommodaties voor 20 tot 30 personen zijn echter niet op een christelijk vakantiepark te huur,. Familiehuis Nunspeet aan het Veluwemeer is met zijn groepsaccommodatie voor 20 personen en 10 slaapkamers wel een uitzondering.