familieweekend groepsaccommodaties 20 personen

Groepsaccommodatie Hoge Venen, Ardennen.

Waarom de Hoge Venen, Ardennen zo bijzonder zijn en je daar groepsaccommodatie moet huren.

De Hoge Venen, Ardennen concentreren zich rond de gebieden Spa, Malmedy en Waimes. Juist hier is de natuur op zijn mooiste en kan je unieke groepsaccommodaties voor 20 tot 50 personen huren. Maar de Hoge Venen liggen niet alleen in de Ardennen, ze liggen ook in de Eifel. De Hoge Venen liggen daar in Oostelijk België, Luik en in een stukje Duitsland. In De Hoge Venen kan je eindeloos wandelen en fietsen. Ruim 5.000 hectare natuurgebied maken dit unieke gebied unieke en het is het oudste natuurreservaat van Wallonië.  Een perfect gebied voor een wandelweekend, familieweekend of groepsuitje waarbij natuuractiviteiten centraal staan. Lees hier mee over De Hoge Venen.  In de Hoge Venen vind je ook veel bossen. Deze bossen herbergen in de herfst vele “schatten” zoals eetbare paddenstoelen, bosbessen en diverse soorten noten.

Een groepsaccommodatie 20 tot 30 personen in de Hoge Venen, Ardennen,  huren.

Je vindt de mooiste groepsaccommodaties in de Hoge Venen. Zo vind je een groepsaccommodatie in Malmedy voor 28 personen met 9 slaapkamers en privé sauna welke als reviewcijfer maar liefst een 9.2 kreeg en een 20 persoons groepsaccommodatie met 7 slaapkamers en diverse speeltoestellen voor kinderen in Waimes. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van unieke groepsaccommodaties in De Hoge Venen. Op deze site vindt je meer dan 200 grote groepsaccommodaties in Waimes, Malmedy, Spa en elders in het hart van de Ardennen.  Dit zijn ideale familieweekend accommodaties, zeker als je erin slaagt een groepsaccommodatie Hoge Venen, Ardennen voor 20 personen met privé sauna en zwembad te huren.

Hoge Venen, ideaal voor wandelaars.

In het natuurpark Eifel-Hoge Venen kan je heerlijk wandelen. In een gebied van maar liefst 67.000 hectare zijn talloze wandelroutes uitgezet. Voor de geoefenden wandelaar ideaal. Je vindt hier echter ook korte wandelroutes zodat je ook tijdens je familie- of vriendenweekend Ardennen heerlijk kunt genieten. Tijdens je wandeling kan je genieten van heidevelden, bijzondere grassen, natte gebieden en bossen. In het Belgische deel van de Eifel-Hoge Venen vind je Signal de Brontange, met 694 meter het hoogste punt van België.  je vindt dit hoogste punt tussen Malmedy en Eupen.Als je in deze omgeving wilt verblijven, je kunt een bijzondere groepsaccommodatie in Malmedy bij ons huren. Als je een mooie accommodatie voor een familieweekend Ardennen zoekt, kun je ook naar het particuliere aanbod kijken.