Groepsaccommodatie met 2 persoonskamers

Groepsaccommodatie 20 tot 30 personen met 2 persoonskamers

Op zoek naar een groepsaccommodatie met 2 persoonskamers? Voor een groep van 20, 22, 24, 26, 28 of 30 personen? De groepsaccommodaties op deze pagina beschikken over voldoende 2 persoonskamers. De meeste van deze luxe groepsaccommodaties 20 tot 30 personen bieden overnachtingen aan op slaapkamers met eigen sanitair.

bijzondere familieaccommodaties banner

Groepsaccommodatie 20 personen met 2 persoonskamers

Huur een groepsaccommodatie 20 personen met tenminste tien ruime 2 persoonskamers. Indien je met 10 stellen bent, heeft zo iedereen zijn eigen slaapkamer. Het mooiste is als iedere slaapkamers ook nog zijn eigen sanitair heeft. Dat vind je alleen bij de hele luxe groepsaccommodaties 20 personen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Je boekt je 20 persoons groepsaccommodatie met 2 persoonskamers online.

groepsfoto familieweekend

Groepsaccommodatie 24 personen met tenminste 12 kamers voor 2 personen.

Op zoek naar een groepsaccommodatie waar tenminste 24 personen kunnen overnachten en met minimaal twaalf ruime 2 persoonskamers. De luxe groepsaccommdaties die we hier geselecteerd hebben, zijn geschikt om te overnachten met 24 personen en hebben tenminste 12 2 persoonskamers. Soms hebben deze groepsaccommodaties 24 tot 30 personen een zwembad en zelfs een verwarmd binnenzwembad. Hier vind je groepsaccommodaties met 12 slaapkamers

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Waarom is een 2 persoons slaapkamer met eigen sanitair zo belangrijk?

Indien je op zoek bent naar luxe groepsaccommodaties met voldoende 2 slaapkamers, moet je zeker ook onderscheid maken tussen slaapkamers met en zonder eigen sanitair zoals douche en eigen toilet. Voor een familieweekend met meerdere echtparen bijvoorbeeld is het van belang dat er niet alleen voldoende 2 persoons slaapkamers zijn maar vooral ook dat iedere slaapkamer zijn eigen douche gelegenheid en toilet heeft. Je moet er toch niet aan denken dat je midden in de nacht naar het toilet moet en dat je deze ergens aan het einde van een koude gang zult vinden?

fietsvakantie met groep

De aanwezigheid van mindervaliden

Indien er 1 of meer personen met een fysieke beperking mee gaan, is een slaapkamer met eigen sanitair niet alleen van belang maar ook een aangepast en verhoogd toilet en een inloopdouche met aanpassingen en handgrepen. Vanzelfsprekend dient een mindervaliden slaapkamers toegankelijk te zijn met een rolstoel en dient de slaapkamers op de begane grond van de betreffende groepsaccommodatie 20 tot 24 personen. te liggen. Voldoende 2 persoonskamers zijn soms belangrijk, de belangen van mindervaliden moeten zeker ook niet over het hoofd gezien worden. Gelukkig zijn er in Nederland en België voldoende mindervaliden groepsaccommodaties.

landal zwemparadijs banner