Groepsaccommodatie met kinderen

Dit zijn de betere groepsaccommodaties met kinderen.

Op zoek naar groepsaccommodatie met kinderen? Wie een familie uitje met kinderen wil boeken inclusief overnachting, boekt een gezellige groepsaccommodatie met kinder faciliteiten. Een 20 persoons groepsaccommodatie met speelkamer, speelzolder, buitenspeelplaats of zwembad bijvoorbeeld. Niet iedere groepsaccommodatie is geschikt voor een familie vakantie of familiereünie met kinderen. Je kunt hier een groepsaccommodatie met kinderen boeken vanaf 20 personen.

bijzondere familieaccommodaties banner


Goede speelgelegenheid en kinderbedden

Wat maakt een groepsaccommodatie nu geschikt voor een familie vakantie of weekend weg met kinderen? Op de eerste plaats moet zo een groepsaccommodatie met kinderen veilig zijn. Geen plavuizen op de grond bijvoorbeeld, liever geen vijver in de tuin en geen stopcontacten in huis waar kinderen bij kunnen. Ten tweede moeten er vooral fijne speelmogelijkheden zijn voor de kinderen, zowel binnen als buitenhuis. En ten derde is veilig en goed kindermeubilair een vereiste, goede kinderbedjes bijvoorbeeld maken een groepsverblijf geschikt voor overnachten met kinderen.


vakantiepark met binnenspeeltuin

Kindvriendelijke groepsaccommodaties vanaf 8 personen

Op deze site vind je uitsluitend groepsaccommodaties vanaf 20 personen. Kleinere groepen huren op onze website familieweekend accommodaties een kindvriendelijke groepsaccommodatie vanaf 8 personen. De meest geboekte grote groepsaccommodaties met kinderen, zijn die van 30 personen.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodatie met kinderen op vakantiepark huren

In Nederland en België zijn de meeste parken kindvriendelijk maar er zijn ook parken voor jongeren en 60 en 65 plussers die volledig ongeschikt zijn voor een vakantie met kinderen. Daar vind je ook geen speeltuintje of zwembad met kinderbad. Met name de parken van Landal zijn wel geschikt voor een groepsvakantie met kinderen en daar kan je een kindvriendelijke groepsvilla, groepsbungalow of groepsaccommodatie Nederland 20 tot 24 personen huren. Wat dacht je van deze 24 persoons groepsaccommodatie op Landal Aelderholt in Drenthe. Ook de kinderbedden zijn bij aankomst opgemaakt.


plezier op de glijbaan in een binnenzwembad

Particuliere groepsaccommodatie huren kindvriendelijk

Je kunt voor een grote groep met kinderen ook een particuliere groepsaccommodatie of vakantiehuis huren. Vaak zijn dit type groepsaccommodaties maar gedeeltelijk ingericht voor een verblijf met kinderen en zijn bijvoorbeeld particuliere vrienden groep accommodaties in 9 van de 10 gevallen, niet kindvriendelijk. Een particuliere groepsaccommodatie is vaak geschikt voor overnachting en vermaak met oudere kinderen maar lang niet altijd ideaal voor een vakantie met baby of peuter.


Groepsaccommodaties met speelveld.

Een groepsaccommodatie met speelveld is ideaal voor een leuk en actief weekendje weg met de familie en kinderen. Zeker als er speeltoestellen op het speelveld aanwezig zijn zoals een schommel, glijbaan en trampoline. Veel van onze kindvriendelijke groepsaccommodaties hebben de beschikking over een speelveld of sportveld. Soms is er plaats voor een kampvuur op het terrein. Zo een kampvuurplaats is minder geschikt voor kleine kinderen want veiligheid moet ook bij een weekendje weg met kinderen voorop staan.


landal zwemparadijs banner