Vind hier een groepsaccommodatie Nederland

Voor een groepsaccommodatie Nederland 18, 20, 22 tot 28 personen. Ook voor een groepsaccommodatie 20 personen Nederland aan zee.
Voor een weekendje weg met vrienden of familie boek je een groepsaccommodatie Nederland met privé zwembad.

bijzondere familieaccommodaties banner

Groepsaccommodatie Nederland met zwembad huren

Je kunt bij ons ook een luxe groepsaccommodatie in Nederland met zwembad huren. Kies voor een 18, 20, 22 of 24 persoons groepsaccommodatie met privé buitenzwembad of ga voor een groepsverbijf Nederland met binnenzwembad. Je hebt de keuze uit particuliere groepsaccommodaties Nederland met zwembad of een groepsaccommodatie op een bungalowpark. Ook kan je een accommodatie voor een grote groep in Nederland met zwembad en sauna, bubbelbad reserveren.

zwemmen in prive zwembad

Groepsaccommodaties aan zee Nederland

Boek hier een 18, 20, 22 of 24 persoons groepsaccommodatie aan zee in Nederland en geniet van het uitzicht, de frisse zeewind en het gevoel van vrijheid. Een weekendje met een groep aan zee verblijven is een feest. Je kunt ook een groepsaccommodatie Nederland aan zee met privé zwembad, sauna huren. Misschien wel de meest geschikte accommodatie voor een weekendje weg Nederland met familie of vrienden.

Groepsaccommodatie Nederland 18 personen.

Huur een groepsaccommodatie Nederland voor 18 personen en met 6, 7, 8, 9 of meer slaapkamers. Er zijn 18 persoons groepsaccommodaties Nederland te huur met 9, 10 of meer slaapkamers. De meeste groepsaccommodaties voor groepen tot 18 personen in Nederland worden op basis zelfvoorziening gehuurd. Catering is soms mogelijk. Zie ons uitgebreide aanbod.

prive zwembad in de tuin

Groepsaccommodatie Nederland voor 20 personen huren

Of je nu een groepsaccommodatie 20 personen in Noord-Brabant, Drenthe, Overijssel, Zuid-Limburg of Zeeland zoekt, ons aanbod 20 persoons groepsaccommodaties Nederland 20 tot 30 personen in groot. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie met binnenzwembad voor 20, 22, 24 of 26 personen in Nederland te huren. Ook met sauna, buitenspa of hottub.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodaties Nederland 22 tot 28 personen.

Je vindt hier het grootste aanbod groepsverblijven Nederland voor groepen van 18 tot 28 personen. Of je nu een groepsaccommodatie Nederland 22, 24 of 26 personen zoekt met speelveld, bar en biertap of familie accommodatie, je vindt het ideale groepshuis Nederland hier.

vakantie met grote groep familie

In welke provincies Nederland vind je het grootste aanbod groepsaccommodaties?

In Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel en Drenthe vind je traditiegetrouw het grootste aanbod groepsaccommodaties van Nederland. In de provincies Utrecht en Zuid-Holland vind je relatief weinig accommodaties voor groepen. Groepsaccommodatie voor 20 tot 30 personen direct an zee in Nederland zijn helemaal schaars. Als je een goedkope groepsaccommodatie Nederland voor 18 tot 30 personen zoekt, heb je de grootste kans in de Nederlandse provincies met de meest bossen. Doe vind je met name op de Veluwe, Gelderland. Lees hier wat de mooiste bossen van Gelderland zijn.

Groepsaccommodatie Nederland rolstoelvriendelijk huren

Veel groepsaccommodaties in Nederland zijn rolstoelvriendelijk. Dat betekent dat ze zonder drempels zijn en de deuren extra breed. Hierdoor is het meestal mogelijk dat je ook met een brede, elektrische rolstoel het groepsverblijf kunt betreden. Daarnaast heb je groepsaccommodaties Nederland welke specifiek zijn aangepast voor mindervaliden. Je kunt via deze site groepsaccommodatie 20 personen, ook een 24, 22 of 20 persoons groepsaccommodatie in Nederland huren welke volledig is aangepast voor gehandicapten.

vrouw in rolstoel op het strand

Groepsaccommodaties Nederland voor jongeren groepen

Jongeren groepen tot 25 jaar zijn meestal niet welkom in groepsverblijven Nederland. Dat komt omdat een vakanties jongeren groepen vaak gepaard gaan met overmatig drankgebruik en geluidsoverlast. Om die redenen hebben veel huiseigenaren van groepsaccommodaties in Nederland een “No Go” ingesteld voor jongeren- en vriendengroepen. Roompot stelt zich op haar vakantieparken naar jongeren groepen wat soepeler op. Op een aantal van haar vakantieparken in Nederland worden bij Roompot jongeren groepen en tegen specifieke voorwaarden toegelaten. Zo kan je mogelijk toch met je vrienden genieten van een weekendje aan zee in Nederland.

Luxe groepaccommodatie Nederland huren

Of je nu een luxe groepsaccommodatie Nederland aan zee of in de bossen wilt huren. In de categorie luxe groepsaccommodaties Nederland 18 tot 30 personen is er volop keuze. Van een luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg tot een luxe accommodatie in Friesland, Groningen of Drenthe. In een luxe groepsaccommodatie vind je vaak een privé sauna, bubbelbad en box spring bedden. In luxe familiebungalows vind je vaak een open haard, stoomdouche en ligbad. Wel type luxe groepsaccommodatie jij ook zoekt, je vindt deze hier.

landal zwemparadijs banner