Groepsbungalow 20 personen

Vind hier een groepsbungalow 20 personen.

Wie op zoek is naar een super leuke en betaalbare groepsbungalow 20 personen, vindt hier een ruime keuze.
Groepsbungalows 20 personen vind je op de grotere bungalowparken in Nederland, Duitsland en België.

bijzondere familieaccommodaties banner

Voor wie is huren groepsbungalow 20 personen goede keuze?

Een grote groepsbungalow huur je bijvoorbeeld als je met familie, vrienden of collega’s een weekendje weg wilt en in een luxe accommodatie op een bungalowpark met zwembad en restaurant wilt verblijven en overnachten. Groepsbungalows 20 personen vind je meestal op de grotere bungalowparken en minder op de kleinschalige parken.

vakantie met grote groep familie

Groepsbungalow 20 personen met 10 slaapkamers

Een enkel grote groepsbungalow heeft 10 of meer slaapkamers. Als je een familie bungalow of groot vakantieverblijf zoekt voor een groep van 20 personen en tenminste 10 slaapkamers moet je binnen de categorie groepsaccommodaties 20 tot 30 personen zoeken. Er zijn overigens vele accommodaties voor groepen in Nederland, België en Duitsland met tenminste 10 slaapkamers. Vaak kom je dan echter op particuliere groepsaccommodaties 20, 30, 40 personen uit.

Een groepsbungalow bevindt zich meestal op een bungalowpark

Zoals geschreven en “gezegd” de meeste groepsbungalow 16, 18, 20 personen, tref je aan op de grotere bungalowparken. Kijk met name ook eens naar EuroParcs. De bungalowparken van EuroParcs in Nederland onderscheiden zich op diverse manieren. Deze parken bevinden zich niet alleen op echte Top Locaties, de groepsbungalows voor grote groepen zijn lux, ruim van opzet, schoon en van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Zie bijvoorbeeld deze 20 persoons groepsbungalow op EuroParcs Beekbergen. Gelegen op een fantastische locatie in het bos Beekbergen. Rand Veluwe en nabij Apeldoorn.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

vakantie ontspannen met de hond

Honden welkom bij meeste groepsbungalows

Indien je een groepsbungalow 20 personen huurt op een bepaald bungalowpark, zal de hond meestal tegen een extra vergoeding welkom zijn. Houd er wel rekening mee dat op alle bungalowparken met groepshuizen of groepsbungalows op het park aangelijnd moeten zijn. In een aantal restaurants op deze familie bungalowparken voor groepen, zijn honden ook welkom. Maar ook daar gelden per park regels voor. Ook op de vuurwerkvrije parken met hond.

sauna met groep

20 persoons groepsaccommodatie of groepsbungalow met privé sauna huren

Je kunt zekere wel een 20 persoons groepsbungalow of groepsaccommodatie met privé sauna huren. Kies voor een infraroodsauna of Finse sauna. Ook zijn er luxe groepsbungalows met jacuzzi, bubbelbad, hottub of whirlpool te huur.

landal zwemparadijs banner