Groepshuis 20 personen

Een groepshuis 20 personen huren.

Ruime keuze voor als je een groepshuis 20 personen wilt huren. Gezellige groepshuizen voor groepen vanaf 20 personen in Nederland, België, Duitsland en elders in Europa. Ook voor een 20 persoons groepshuis met zwembad.

bijzondere familieaccommodaties banner

Groepshuis of groepsaccommodatie 20 personen

De één zoekt op de zoekterm groepsaccommodatie 20 personen en de ander op 20 persoons groepshuis. Vaak krijg je hetzelfde resultaat. Een groepshuis is een groepsaccommodatie die vaak door families gehuurd wordt. Bij een groepshuis 20 personen kan je denken aan een groot familiehuis. Di type groepshuizen wordt gekenmerkt door gezelligheid, goede maar niet hele luxe faciliteiten en een goed uitgeruste keuken. Een groepshuis 20 personen wordt vaak door families gehuurd die gezellig voor een weekend samen willen zijn, maar geen behoefte hebben aan een luxe groepsaccommodatie 20 personen met alles erop en eraan.

groepsfoto familieweekend

Groepshuis 20 personen huren midden in de natuur

Bij een verblijf in een groepshuis gaat het vooral om de sfeer en de beleving. Omdat de meeste groepshuizen voor 20 personen midden in de natuur liggen, zijn het ook prima accommodaties in het kader van een wandel weekend met een groep of yoga weekend.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Groepshuis huren op basis zelfvoorziening

De meeste groepshuizen worden gehuurd op basis van zelfvoorziening. Dat geldt ook bij een groepshuis 20 personen. Groepshuizen van natuurverenigingen zoals de NIVON worden vaak beheerd door vrijwilligers. Afvalscheiding en verantwoord vakantie vieren staan bij deze Natuurvrienden centraal.

Familie eten in de tuin Ardennen

Een goedkoop groepshuis huren voor 20 personen

Een groepshuis huren voor een grote groep hoeft niet duur te zijn, zeker niet als je geen zwembad of sauna bij of in je groepshuis hoeft. Hoe minder voorzieningen, hoe lager de prijs.

landal zwemparadijs banner