Luxe groepsaccommodatie 20 personen

Voor een luxe groepsaccommodatie 20 personen België of Nederland.

Wie een luxe 20 persoons groepsaccommodatie zoekt, zit hier goed. Je vindt hier niet alleen het grootste aanbod luxe groepsaccommodaties van Nederland en België, je vindt hier ook groepsvilla’s en grote vakantiehuizen 20 personen met privé binnenzwembad en sauna of bubbelbad. Voor een groepsuitje of luxe weekendje weg met familie- of vriendengroep.

bijzondere familieaccommodaties banner


Luxe groepsaccommodaties 20 personen met privé binnenzwembad België

Een groepsaccommodatie 20 personen met eigen binnenzwembad in België huren? Groot en uniek aanbod. Hieronder vind je van de meest luxe groepsaccommodaties België met verwarmd en privé binnenzwembad. Deze luxe accommodaties voor familie- en vrienden groepen zijn geschikt voor groepen vanaf 20 personen. Veelal met andere wellness faciliteiten zoals jacuzzi of hottub.


genieten in privé binnenzwembad

Luxe groepsaccommodatie Nederland met binnenzwembad reserveren

Je kunt ook in Nederland een luxe groepsaccommodatie 20 personen met privé binnenzwembad huren. Het aanbod met privé binnenzwembad is beperkter dan in België maar enkele luxe mogelijkheden zijn er wel. Net zoals in België worden jongeren en studenten groepen in deze luxe groepsaccommodaties niet toegelaten.


Luxe groepsaccommodaties 20 personen aan zee.

Genieten met een familie- of vrienden groep in een luxe groepsaccommodatie of familievilla 20 personen aan zee. Je kunt zowel aan de Nederlandse als Belgische kust een luxe accommodatie grote groep aan zee huren. Ook voor een luxe villa aan zee 20 of 22 personen met privé buitenzwembad. Soms hebben deze luxe groepsaccommodaties en villa’s aan zee een eigen recreatieruimte.


Luxe groepsaccommodaties met recreatieruimte

Wil je een grote groepsaccommodatie huren met eigen recreatieruimte? Ook dat is mogelijk. Dit zijn onze luxe groepsaccommodaties met eigen recreatieruimte. Vaak staat er een poolbiljart en tafeltennistafel. Ook vind je vaak een bar met biertap in zo een recreatie ruimte hetgeen de luxe groepsaccommodatie ideaal maakt voor een mannenweekend.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Luxe groepsaccommodaties op vakantieparken

Een familie- of vriendenweekend met 20 tot 24 personen op een luxe vakantiepark vieren, heeft zo zijn voordelen. En al helemaal als zo een luxe vakantiepark over een binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs beschikt. Luxe vakantieparken met subtropisch zwemparadijs en accommodaties voor grote familie- of vrienden groepen, vind je met name bij Landal. Soms moet je, bij deze luxe vakantieparken met zwembad, 2 grote vakantiehuizen van iedere 10 personen boeken om met 20 personen te kunnen overnachten.


Hotelbedden in je luxe groepsaccommodatie 20 personen

Een goed nachtrust is niet vanzelfsprekend. Maar goede bedden in een luxe groepsaccommodatie bevorderen een goede nachtrust wel. De meeste luxe vakantieverblijven voor grote groepen hebben bedden op de slaapkamers die je kunt vergelijken met hotelbedden. Per groepsaccommodatie staat aangegeven hoeveel slaapkamers er zijn, waar ze gesitueerd zijn en hoeveel twee persoons en 1-persoons bedden er in de slaapkamers staan. Is er een aangepaste slaapkamer in de luxe groepsaccommodatie, word dat ook vermeld. Hier kan je meer lezen over groepsaccommodaties met 2 persoons slaapkamers

luxe huisje ardennen met hotelbed

Luxe groepsaccommodaties 20 personen Nederland met aanpassingen mindervaliden

Deze 20 persoons groepsaccommodaties in Nederland zijn luxe en hebben één of meer aanpassingen voor mindervaliden of personen met een fysieke beperking. Ze zijn rolstoeltoegankelijk. Ideaal als je een weekendje weg met een familie- of vrienden groep gaat en er één of meer personen met een handicap mee gaan. Het aanbod luxe groepsaccommodaties voor mindervaliden en gehandicapten in Nederland is relatief groot.


vrouw in rolstoel op het strand

Aangepaste en luxe groepsaccommodatie België huren 20 personen

In België zijn er diverse luxe groepsaccommodaties voor grote groepen te huur met aanpassingen voor mindervaliden. Al deze luxe groepsverblijven België zijn rolstoel- en rollator toegankelijk. Ook met hoog/laagbedden of tillift. Echter, in vergelijking met Nederland, beperkter beschikbaar.


prive bioscoop in de accommodatie

Een groepsaccommodatie 20 personen met bioscoop huren.

Een luxe 20 persoons groepsaccommodatie met eigen bioscoop huren? dat is super luxe. Ongeveer een 15 groepsaccommodaties met thuisbioscoop te huur in België en Nederland.


landal zwemparadijs banner