Summio Bungalowpark Herperduin Groepsvilla Wevershof 20 + 4 – Nederland – Noord-Brabant – 20 personen

965,00

Summio groepsaccommodatie 20 personen Noord-Brabant.
Groepsaccommodatie op Summio bungalowpark Herperduin Groepsvilla Wevershof 20 volwassenen en 4 peuters. Type: luxe groepsvilla.
10 slaapkamers en 1 grote badkamer: binnenzwembad (op het park), bioscoopkamer in groepsaccommodatie, bubbelbad, buitenzwembad (op het park), infraroodsauna, ligbad, magnetron, open haard, oven, sauna, terras, tuin, vaatwasser, wifi. Ideaal voor een mannen weekend Noord-Brabant

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Summio groepsaccommodatie 20 personen Noord-Brabant.
Summio Bungalowpark Herperduin Groepsvilla Wevershof 20 volwassenen en 4 peuters.
10 slaapkamers en 1 grote badkamer: binnenzwembad (op het park), bioscoopkamer in groepsaccommodatie, bubbelbad, buitenzwembad (op het park), infraroodsauna, ligbad, magnetron, open haard, oven, sauna, terras, tuin, vaatwasser, wifi.

 Wevershof 20 bioscoop

De Wevershof is geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 volwassenen en 4 peuters en ligt in de directe omgeving van het zwembad. De villa ligt geheel vrij van de camping en de bungalows en heeft een eigen tuin en ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. De villa beschikt over 2 bubbelbaden, een infrarood sauna en een bioscoopruimte. Indeling: woonkamer met open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en magnetron. Badkamer met bubbelbad, ligbad, douche en toilet. Drie aparte toiletten. Tien slaapkamers , allen met eenpersoonsbedden. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van wifi. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Jongeren tot 25 jaar zijn welkom op voorwaarde dat een ouder of verzorger deel uitmaakt van het reisgezelschap. We controleren dit bij aankomst en zullen toegang weigeren wanneer de regel niet wordt nageleefd.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Summio.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark