Chateau-ferme Delhaise – België – Ardennen – 25 personen

1.945,00

Groepsaccommodatie 20 tot 25 personen Ardennen.
Deze 20 tot 25 persoons groepsaccommodatie België, Ardennen, heeft 10 slaapkamers en 2 badkamers. Prachtige ligging en uitstekende reputatie en voorzieningen. Faciliteiten: Groepsaccommodatie 20+ personen met binnenzwembad, jeu de boules, ligbad, omheinde tuin, sauna, terras, tuin, vaatwasser, wifi.

Chateau-ferme Delhaise – vanaf 1945.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-58 Categorieën: , ,

Beschrijving

Groepsaccommodatie 20 tot 25 personen Ardennen.
Deze 20 tot 25 persoons groepsaccommodatie België, Ardennen, heeft 10 slaapkamers en 2 badkamers. Prachtige ligging en uitstekende reputatie en voorzieningen. Faciliteiten: Groepsaccommodatie met binnenzwembad, jeu de boules, ligbad, omheinde tuin, sauna, terras, tuin, vaatwasser, wifi.

Chateau Ferme Delhaise woonkamer

Mooie groepsaccommodatie.
Wat heeft deze groepsaccommdatie met binnnenzwembad eigenlijk niet? Ten eerste is er de prachtige, authentieke uitstraling, niet alleen in het gebouw zelf, maar ook in de inrichting, want met veel zorg is de stijl van vroeger behouden. Ten tweede heeft u hier zowel binnen als buiten alle ruimte. Wilt u gezellig bij elkaar zitten dan kan dat, maar hebben verschillende groepjes behoefte aan wat afzondering dan is dat ook mogelijk, want er zijn twee woonkamers, een eetzaal en een aparte eetkamer met televisie.

Landhuis Chateau-ferme Delhaise - België - Ardennen - 25 personen img-3

In de grote tuin zult u het idee hebben in de vrije natuur te verkeren, want hier loopt een aantal herten rond dat nieuwsgierig bij u zal komen neuzen. Ten derde, en dan komen we bij de echt grote attractie, is er een compleet nieuwe wellness gebouwd. Niet alleen kunt u tijd doorbrengen in de sauna en de infraroodsauna, maar er staat een indoorzwembad tot uw beschikking. ’s Winters is het natuurlijk heerlijk om in het warme water te liggen terwijl u uitkijkt over de besneeuwde tuin, ’s zomers is het een heerlijke afkoeling wanneer u in die tuin heeft zitten zonnen.

De groepsaccommodatie ligt midden het dorpje Mesnil St. Blaise.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,