De Krim Texel – Nederland – Waddeneilanden – 20 personen

1.805,00

Groepsaccommodatie 20 personen Texel, De Krim.
Groepsaccommodatie 10 slaapkamers Texel. Deze 20 persoons groepsaccommodatie Waddeneilanden met sauna ligt op vakantiepark De Krim Texel. Voor een weekendje weg met een groep op Texel.

20 personen, 10 slaapkamers en 4 badkamers.
Deze grote groepsaccommodaties Texel, type villa NL 1595, bestaan uit 2 luxe accommodaties van ieder 10 personen. Ideaal voor 2 of 3 families of vrienden groepen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NL-1595 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Groepsaccommodatie 20 personen, Texel, De Krim.
Deze 20 persoons groepsaccommodatie Waddeneilanden met sauna ligt op vakantiepark De Krim Texel.
10 slaapkamers en 4 badkamers. Deze grote groepsaccommodaties Texel, type villa NL 1595, bestaan uit 2 luxe accommodaties van ieder 10 personen. Ideaal voor 2 of 3 families of vrienden groepen.

Krim Texel 20 personen keuken

Een weekendje Texel met de hele familie, een vriendenclub of collega’s? Met de nieuwe familievilla’s op Vakantiepark de Krim heeft u gevonden wat u zoekt! De villa’s vormen een Texels dorpje op zich. De meeste villa’s liggen aan een mooie waterpartij. Ze zijn ruim van opzet en hebben een luxe, sfeervolle en comfortabele inrichting. De slaapkamers beschikken over comfortabele boxspringbedden en in de woonkamer vindt u er een flatscreen en een design gashaard.

De Krim Texel - Nederland - Waddeneilanden - 20 personen - woonkamer

De vrijstaande 20-pers. villa’s (NL-1595) bestaan uit twee geschakelde 10-pers. villa’s () die op de begane grond met elkaar verbonden zijn. Hierdoor ontstaat er één grote woonkamer waar u met z’n allen kunt verblijven. Kortom; een prima bestemming voor grotere groepen die op zoek zijn naar luxe en comfort!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Texel.net

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Personen

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , ,