Erve Oostwold – Nederland – Groningen – 20 personen

2.014,00

16 tot 20 persoons groepsaccommodatie met binnenzwembad, sauna, wellness ruimte.

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie 16 tot 20 personen in Nederland met verwarmd binnenzwembad, sauna en veel privacy? Erve Oostwold biedt wat u zoekt. Deze 19e-eeuwse Oldambtster vakantieboerderij met schitterend uitzicht over het Oldambtmeer heeft negen ruime 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast is er een authentieke badkamer met bad. In de verbouwde schuur bevindt zich de wellness ruimte met een verwarmd binnenzwembad en terras, een sauna, en een grote inpandige speelruimte voor de kinderen. U heeft deze groepsaccommodatie met zwembad Nederland voor u alleen.

. Grote tuin, volleybalveld, barbecue.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

16 tot 20 persoons groepsaccommodatie met binnenzwembad, sauna, wellness ruimte.

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie 16 tot 20 personen in Nederland met verwarmd binnenzwembad, sauna en veel privacy? Erve Oostwold biedt wat u zoekt. Deze fraaie 19e-eeuwse Oldambtster vakantieboerderij met schitterend uitzicht over het Oldambtmeer heeft negen ruime 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast is er een authentieke badkamer met bad. In de verbouwde schuur bevindt zich de wellness ruimte met een verwarmd binnenzwembad en terras, een sauna, en een grote inpandige speelruimte voor de kinderen. Met aanpassingen voor rolstoel gebuikers. begane grond. U heeft deze groepsaccommodatie voor u alleen.

Erve Oostwold - Nederland - Groningen - 20 personen - binnenzwembad

Weelde en historie

In het voorhuis van dit rijksmonument zijn de 19e-eeuwse betimmeringen en luiken compleet aanwezig, evenals de originele glas-in-lood deuren en de decoraties aan de buitenzijde. De boerderij is gebouwd op de fundamenten van een oude borg, waarvan de muren nog aanwezig zijn in de keldergewelven.

Erve Oostwold - Nederland - Groningen - 20 personen - eetkamer

Vermaak voor alle leeftijden

Dit rijksmonument heeft een eigen grondgebied van 1,5 ha. Een ieder kan zich hier vermaken, in het zwembad, de sauna of in de speelschuur. Hier staan een pingpongtafel, voetbaltafel, glijbaan en zandbak. In de grote tuin staat een voetbaldoel, een volleybalnet en een schommel. In de ruime slaapkamers kunt u zich even terugtrekken.

Erve Oostwold is zeer aantrekkelijk voor watersporters en fietsers. In de directe nabijheid bevindt zich een jachthaven met bootverhuur, een prachtig strand, diverse restaurants, Pitch & Putt en de mogelijkheid tot parachutespringen.

Erve Oostwold - Nederland - Groningen - 20 personen - aan het meer

Omgeving

Erve Oostwold ligt aan het Oldambtmeer, op loopafstand van het strand en de bootverhuur, en vlakbij Winschoten, met een groot aanbod aan winkels en restaurants. U kunt hier fietsen, en wandelen in de bossen van de Ennemaborg in Midwolda. Ook bent u met de auto zo in de stad Groningen, in de vestingstad Bourtange, het kuuroord Bad Nieuweschans of in Duitsland.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Romantische Rijksmonumenten

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, , ,

Slaapkamers

, , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,