Groepsaccommodatie L022 – Nederland – Limburg – 23 personen

1.033,00

Familieweekend accommodatie Zuid-Limburg voor 20 tot 23 personen.
Deze luxe wellness groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers.Deze villa is gelegen middenin het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg. De familieweekend accommodatie is volledig ingericht met maar liefst drie whirlpools, een Finse én een infrarood sauna, zonnebank, professionele keuken, een sfeervolle woonkamer een een prachtig terras met een ruime tuin. In deze wellness villa is het optimaal genieten geblazen voor jong en oud!

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Familieweekend accommodatie Zuid-Limburg 20 tot 23 personen.
Deze luxe wellness groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers.Deze luxe 23 persoons villa is gelegen middenin het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg. Epen is één van de meest Zuidelijkst gelegen dorpen van Limburg. Deze luxe villa is volledig ingericht met maar liefst drie whirlpools, een Finse én een infrarood sauna, zonnebank, professionele keuken, een sfeervolle woonkamer een een prachtig terras met een ruime tuin. In deze villa is het optimaal genieten geblazen voor jong en oud!
Voor een onvergetelijk familieweekend in Zuid-Limburg. Ook voor een vriendinnenweekend Zuid-Limburg is de villa perfect.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , ,