Vakantiehuis Giethoorn – Nederland – Overijssel – 52 personen

1.318,00

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Een bijzondere plek in Giethoorn midden in de natuur, door rietkragen en een meer afgescheiden van de rest van de wereld. Hier gaat het net even iets anders: de accommodatie is namelijk alleen bereikbaar per boot. Vanaf een parkeerplaats aan een loskade word je door de eigenaar met voldoende boten opgehaald. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor familie en vriendengroepen, scholen en verenigingen. Het heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.

Groepsaccommodatie in Overijssel met eigen punters en een grote speelweide

Hier heb je de accommodatie helemaal voor jezelf. Het huis heeft 8 slaapkamers, waarvan 4 op de begane grond, en een slaapzaal. Er is een professioneel ingerichte keuken en een grote recreatiezaal met bar en zithoek. Achter het vakantiehuis ligt een groot speelveld en voor het huis ligt een meer waarop je tot hartenlust kunt zeilen of punteren in een van de 7 zeilpunters die ter beschikking zijn.. Het meer is overigens overal maar 80 cm diep. Er is ook gratis WiFi aanwezig!

Samen bootje varen 

De natuur rondom de accommodatie nodigt uit voor ontdekkingstochten met een punter. Of vaar naar Giethoorn en ontdek het Venetië van Overijssel met al zijn bruggetjes en oude turfhuisjes. Bezoek een museum of galerie of rust uit op een terrasje.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,