Vakantiehuis grote groep of groepsaccommodatie

Een vakantiehuis grote groep huren of een groepsaccommodatie?

Wie met een grote groep op vakantie gaat en een een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie zoekt, heeft bij ons wat te kiezen. De vraag is bij een groepsvakantie en overnachting. Wordt het een vakantiehuis grote groep of een grote groepsaccommodatie? De verschillen tussen beide typen accommodaties voor groepen kunnen groot zijn.

Vakantiehuizen grote groepen

Een gemiddelde groepsaccommodatie of vakantiehuis grote groep heeft een overnachting capaciteit van maximaal 18, 20 á 22 personen. Grote groepen van bijvoorbeeld 22, 24 of 30 personen, hebben dus meestal niets aan het huren van een groot vakantiehuis. Groepsaccommodaties daarentegen kunnen wel 30 40 tot 200 slaapplaatsen hebben. En dat kan interessant zijn al je bijvoorbeeld een schoolkamp, spiritueel weekend grote groep of schoolkamp organiseert. Bij dergelijke evenementen gaat het soms wel om uitjes en evenementen voor 200 á 300 personen.

Op pad met een groep van 20 personen.

Bij een evenement of weekendje weg met een groep van 20 personen kan je een groepsaccommodatie huren of groot vakantiehuis. Belangrijk is of de accommodatie voldoende slaapkamers en faciliteiten heeft. Bij een vakantiehuis grote groep voor 20 personen, kan je ook aan een villa, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis op een vakantiepark denken. Zo kan je bij vakantiepark Herperduin in Noord-Brabant een groepsaccommodatie voor 20 personen huren en vind je ook groepsaccommodaties 20 personen aan zee die op een vakantiepark liggen.

Vakantiehuis grote groep met zwembad huren

Indien je voor een groep van 18, 20 á 22 personen een accommodatie grote groep met zwembad wilt huren, heb je de keuze uit een groepsaccommodatie 20 personen met zwembad of een vakantiehuis grote groep met privé zwembad. De laatste accommodatie zal in 9 van de 10 gevallen een groot vakantiehuis met privé zwembad particulier zijn. Deze vind je in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en heel Europa.

Vakantiehuis grote groep met bioscoopkamer huren

Voor een intiem familie- of vriendenweekend huur je bij voorkeur een vakantiehuis grote groep met bioscoopkamer. Zo een bioscoop in je grote vakantiehuis of groepsaccommodatie zorgt voor een intieme sfeer en verhoogt de mogelijkheden om binnenshuis samen te genieten van een echte bioscoopfilm. Een groepsaccommodatie met bioscoopkamer is ook mogelijk voor grotere groepen dan 20 personen. Zo kan je ook een groepsaccommodatie voor 22, 24 of 26 personen huren met een eigen bioscoop in de accommodatie.

groep vrienden op het strand

Met een groep op vakantie naar Frankrijk

Indien je met een grote groep 20 personen een vakantie Frankrijk boekt en zoekt naar interessante mogelijkheden om te overnachten, kan je natuurlijk een groepsaccommodatie 20 personen Frankrijk huren. Bijvoorbeeld in Frankrijk aan zee. Er zijn in Frankrijk diverse groepsaccommodaties 20 personen te huur, ook aan de Franse kust en in Zuid-Frankrijk.

Landhuis of kasteel Frankrijk huren

Indien je de voorkeur geeft aan een vakantiehuis grote groep Frankrijk, kan je denken aan het huren van een landhuis of kasteel in Frankrijk. Net zoals in de Ardennen vind je in Frankrijk diverse kastelen waar je met een groep van 20 personen kunt overnachten. Het is dus mogelijk een bijzondere vakantiehuis grote groep 20 personen in Frankrijk te huren. Ook voor een huwelijksfeest. Je kunt bij de keuze van een vakantiehuis grote groep in het buitenland dus verder kijken naar traditionele vakantiehuizen groepen. In het kader van een spirituele vakantie zou je ook aan het huren van een klooster kunnen denken.